Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στη Νέα Μανωλάδα

Περιοδεία στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γιάννη Ραγκούση.

Το πρώτο συμπέρασμα απ' αυτά που είδα, είναι ότι δεν υπάρχει κράτος, παρατήρησε σε δηλώσεις του ο κ. Ραγκούσης. «Δεν υπάρχει κράτος ούτε για να ελέγξει την είσοδο και την παραμονή των οικονομικών μεταναστών στη χώρα, ούτε τις συνθήκες υγιεινής και εργασίας, αλλά ούτε και για να αφουγκραστεί τα προβλήματα των παραγωγών, οι οποίοι καλλιεργούν ένα τόσο δυναμικό προϊόν», πρόσθεσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνοντας ότι το 95% της πανελλαδικής παραγωγής φράουλας καλλιεργείται στη Νέα Μανωλάδα, ο κ. Ραγκούσης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ενώ η φράουλα "φεύγει" από το χωράφι γύρω στο 1 ευρώ και κάτι, σε επώνυμα σούπερ μάρκετ της Αθήνας πωλείται 3 και 68 ευρώ το κιλό, δηλαδή σε τριπλάσια τιμή, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, κυριαρχούν στην αγορά τα καρτέλ και οι μεσάζοντες.

Ο κ. Ραγκούσης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα ούτε διαμαρτυρίας, ούτε φασαρίας και τόνισε ότι το όλο πρόβλημα αφορά την κυβέρνηση Καραμανλή την οποία κάλεσε να επισκεφθεί την περιοχή και να δώσει λύσεις άμεσα στα προβλήματα διαβίωσης των οικονομικών μεταναστών.

Τέλος, όπως έκανε γνωστό, το ΠΑΣΟΚ θα φέρει το ζήτημα και στη Βουλή.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/23/1504960.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα