Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Συνάντηση Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον Γραμματέα και την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστα Πανταζή και την Αναπληρώτρια Γραμματέα, Εύη Ελευθεριάδου.



Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, τους συνεχάρη για την εκλογή τους και, στη συνέχεια, έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:







Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά. Έχετε μπροστά σας ένα μεγάλο πεδίο δράσης, γιατί η νέα γενιά της χώρας έχει τεράστια προβλήματα και μας θέλει κοντά της. Θέλει να ακούσει, αλλά και να συμμετάσχει στις προτάσεις, στις ιδέες και στην απαραίτητη ανατροπή που χρειάζεται πια η χώρα σε αυτόν τον κατήφορο που έχει πάρει. Είμαι σίγουρος ότι θα είσαστε στην πρωτοπορία. Καλή δουλειά, λοιπόν.



Κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Ευχαριστούμε Πρόεδρε. Εμείς με τη σειρά μας είδαμε ότι κύλησαν πάρα πολύ ομαλά όλα χθες, με τη δική σας σφραγίδα. Αναλάβατε την ιστορία, προχώρησε και τελείωσε.



Η νεολαία έχει και ηγεσία, και προχωράει, έχει και στελεχιακό δυναμικό να αξιοποιήσει. Και θα αξιοποιηθεί στο πλευρό σου για τη νικηφόρα προοπτική του Κινήματος. Από εκεί και πέρα, η νέα γενιά, όπως δήλωσες κι εσύ χθες στην ομιλία σου, έχει τεράστια προβλήματα με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που έχει υποθηκεύσει το μέλλον της εργασιακά, ασφαλιστικά και στον τομέα της παιδείας.



Εμείς, θα είμαστε δίπλα στη νέα γενιά και θα προσπαθήσουμε να μπούμε στα δίκτυα της νέας γενιάς, των εργαζομένων, των αγροτών, των επιχειρηματιών, των ανέργων, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν αποτελεσματική μας διεισδυτικότητα, αλλά προφανώς και στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ και της στρατηγικής του, για να περάσουμε τις ιδέες του.



Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Και τη νέα ελπίδα.



Κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Και τη νέα ελπίδα, βεβαίως.



Ε. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ: Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την ωριμότητα που έδειξαν όλοι οι σύντροφοι χθες, που μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το αύριο, για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στις δράσεις μας, σε όλα αυτά που περιέγραψε ο σύντροφος Κώστας. Και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να φέρουμε αυτήν την αλλαγή.



Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Μπράβο. Καλή συνέχεια και καλή αρχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα