Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Α. Παπανδρέου στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγο

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγο, την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:

Φίλε Φερνάντο,

Θέλω να σε συγχαρώ από καρδιάς για την εκλογή σου στην Προεδρία της Παραγουάης. Η εκλογή σου φέρνει μία ιστορική αλλαγή στην Παραγουάη και ανοίγει ελπίδες για μία πιο δίκαιη διακυβέρνηση της χώρας. Αποτελεί, επίσης, ένα πολύ σημαντικό γεγονός για ολόκληρη τη Λατινική Αμερική.

Aποδεικνύεται ότι, οι δυνάμεις που επικρατούν, είναι αυτές που υποστηρίζουν την σωστή διακυβέρνηση, χωρίς λαϊκισμό, την πιο ισορροπημένη κατανομή του πλούτου και την εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών. Είναι ακριβώς οι αξίες που υποστηρίζει η Σοσιαλιστική Διεθνής, η μεγάλη μας οικογένεια των σοσιαλιστικών - σοσιαλδημοκρατικών και εργατικών κομμάτων.

Η προσωπική σου ιστορία και διαδρομή αποτελεί εγγύηση για ένα διαφορετικό μέλλον για την Παραγουάη. Ευελπιστώ στη στενή μας συνεργασία και ελπίζω να έχω την τιμή να σε καλωσορίσω στις 30 Ιουνίου στην Αθήνα, στο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.


Με εκτίμηση,

Γιώργος Α. Παπανδρέου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα