Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Flash»

Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ «Flash» και στον δημοσιογράφο Α. Κοκορίκο, σχετικά με τον ΟΤΕ, είπε τα εξής:

Νίκος Σηφουνάκης: Θα είναι πολύ μεγάλο ατόπημα για έναν μεγάλο οίκο, κολοσσό αν θέλετε, όπως είναι η Deutsche Telekom, παρά τα όσα γράφονται για πολλά πράγματα, να πάρει, να αγοράσει με ένα ευτελές τίμημα έναν Οργανισμό και θα έχει απέναντί του το 50% της Βουλής των Ελλήνων, περίπου το 50%. Είχε χρέος να κάνει αυτό που έκανε ο Πρόεδρός μας και έκανε μια προειδοποίηση.

Αντώνης Κοκορίκος: Βεβαίως συμφωνώ μαζί σας.

Νίκος Σηφουνάκης: Από κει και πέρα, η προειδοποίηση να είστε σίγουρος ότι οδήγησε την ίδια την κυβέρνηση ενώ θα είχαν υπογράψει ήδη, να κάνει έναν καλύτερο βηματισμό στις διαπραγματεύσεις. Αλλά θέλει ουσιαστικά, γιατί έχει δέσμευση, γιατί κάποιοι μεθόδευσαν μέσα από την κυβέρνηση κι έβγαλαν μπροστά τον ιδιώτη επιχειρηματία που έδινε διαβεβαιώσεις και με ποιο δικαίωμα και με τίνος την πλάτη, ότι πάρε το 20% που θα σου δώσω εγώ και θα πάρεις και το μάνατζμεντ; Είναι ένα μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο αλλά και οικονομικό σκάνδαλο. Και κάποια στιγμή θα έχει τη μοίρα που πρέπει να έχει και από την άποψη των ποινικών ευθυνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα