Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Πρόταση Δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης






«Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας να αποφασίσουμε για την πορεία της χώρας, για το εάν θα αναστραφεί ο κατήφορος της χώρας», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας στην Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης που κατέθεσε το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος. «Υπονομεύεται το βασικό δικαίωμα για αξιοπρεπή σύνταξη, το εισόδημα των πολιτών με την ακρίβεια», υπογράμμισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, «με τον ψεύτικο τίτλο της μεταρρύθμισης ξεπουλά τα τελευταία περιουσιακά στοιχειά του Δημοσίου», τα οποία αποτελούν στρατηγικά όπλα προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος. Στην πρόταση δυσπιστίας εγκαλείται η κυβέρνηση για «τις ταξικές επιλογές της στο ασφαλιστικό», με τις οποίες «χάραξε μόνη της και οριστικά «την κόκκινη γραμμή απέναντι στην κοινωνία»




«Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας να αποφασίσουμε για την πορεία της χώρας, για το εάν θα αναστραφεί ο κατήφορος της χώρας», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας στην Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης που κατέθεσε το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος.

«Υπονομεύεται το βασικό δικαίωμα για αξιοπρεπή σύνταξη, το εισόδημα των πολιτών με την ακρίβεια», υπογράμμισε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, «με τον ψεύτικο τίτλο της μεταρρύθμισης ξεπουλά τα τελευταία περιουσιακά στοιχειά του Δημοσίου», τα οποία αποτελούν στρατηγικά όπλα προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος.

Στην πρόταση δυσπιστίας εγκαλείται η κυβέρνηση για «τις ταξικές επιλογές της στο ασφαλιστικό», με τις οποίες «χάραξε μόνη της και οριστικά «την κόκκινη γραμμή απέναντι στην κοινωνία»

1 σχόλια:

Τη 26 Μαρτίου 2008 στις 4:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ kazanias
Με βρίσκει σύμφωνο η πρόταση δυσπιστίας κατα της κυβέρνησης.
Πρέπει να χτυπηθεί απο παντού.
Να έχουμε υπόψιν όμως ότι πρέπει οι στόχοι μας να είναι σε αριστερή κατεύθυνση.
Και να προσέχουμε διότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και άνθρωποι που είχαν θώκους και κοιτούν λοξά για το πείραμα της λεγόμενης
κεντροδεξιάς. Να τους έχουμε όλους στην τσίλια.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα