Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Επίσκεψη Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Μέγαρο του ΟΤΕ - Δήλωση





Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε σήμερα το Μέγαρο του ΟΤΕ, όπου οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συγκέντρωση-κατάληψη και έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Η κυβέρνηση της ΝΔ ξεπουλάει όσο- όσο τη δημόσια περιουσία. Το είδαμε στη ΔΕΗ και στα λιμάνια, το βλέπουμε τώρα στον ΟΤΕ.

Οι δηλώσεις του κ. Αλογοσκούφη αποκαλύπτουν την υποκρισία και τη συμπαιγνία μιας προδιαγεγραμμένης πορείας εκποίησης του ΟΤΕ, με την πλήρη συναίνεση της κυβέρνησης. Αυτό αποτελεί έγκλημα εις βάρος της ανάπτυξης και του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και μείζον σκάνδαλο, καθώς με αδιαφανείς διαδικασίες επωφελείται ο μεσάζων, έναντι του οποίου υποτίθεται ότι ήθελε να θωρακίσει τον ΟΤΕ η κυβέρνηση, με την τροπολογία που έφερε πριν μερικούς μήνες και για την οποία από τότε είχαμε πει ότι είναι προσχηματική.

Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στους εργαζομένους και προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της. Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους θα βρεθούν απέναντι σε κάθε προσπάθεια αφελληνισμού του ΟΤΕ και εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα