Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Πολιτική εκδήλωση Νεολαίας Καματερού

Πολιτική εκδήλωση Νεολαίας Καματερού

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ-ΣΥΖΗΤΑΜΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Η πολιτική εκδήλωση της νεολαίας καματερού με θέμα την πράσινη οικονομία και την οικολογία έγινε την Παρασκευή 15/02/2008 & ώρα 19.30 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο Καματερού Αγ.Γεωργίου στην εκδήλωση πορευθήκαν ο Δήμαρχος Καματερού Νικήτας Καμαρινοπουλος ο Αντιδήμαρχος Ιωαννης Ζαζαπουλος ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Ζαγκας και Αντώνης Καραλής.
Από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ πορευθήκαν μέλη της νεολαιας ΠΑΣΟΚ Καματερού τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παπαιωαννου και Ντεμη Ρουσσα ο Νομαρχιακός Γραμματέας Νεολαίας της Δυτικής Αθηνάς Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος ο υποψήφιος Γραμματέας Νομαρχιακού Νεολαίας και μέλος της Greenpeace Γιώργος Σκιάδας ο νομαρχιακός σύμβουλος ανατολικής Αττικής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Αντωνης Γάκης.
Στην εκδήλωση μιλήσανε η Ελένη Ζάγκα και ο Άγγελος Ψαρος μέλη της νεολαίας Καματερού, ο Αντωνης Γάκης, ο Γιώργος Σκιάδας, ο Νικήτας Καμαρινοπουλος και Αντώνης Καραλης.



Οι ομιλητές Άγγελος Ψαρος και Ελένη Ζαγκα μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ με τον Νομαρχιακό Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, μέλος ΚΟΕΣ και υπεύθυνο Δικτυού Νέας Γενιάς στην Γραμματεία ΝΟΕΣ Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο



Μέλη Εθελοντές της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που συνεισφέρανε στην εκδήλωση



Ο Δημαρχος Καματερου Νικητας Καμαρινοπουλος ο Αντιδήμαρχος Ιωαννης Ζαζαπουλος ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Ζαγκας και Αντώνης Καραλής, στο βαθος διακρινονται τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παπαιωαννου και Ντεμη Ρουσσα και ο Νομαρχιακός Γραμματέας Νεολαίας της Δυτικής Αθηνάς Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα